Despre noi

Gradinita CLAS, acreditata de Ministerul Educatiei din Romania, O.M. 3647/19.06.2014, si-a schimbat sediul incepand cu luna septembrie 2023, in satul Snagov, strada Intrarea Tuberozelor, nr. 6, in imediata apropiere a Vilei 23 si al Clubului Snagov conform O.M. 6327/25.09.2023.

Noul campus CLAS si-a deschis portile pentru cei mai mici, cu spatii special amenajate pentru ei; copiii cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani se vor bucura de avantajele celui mai mare campus din zona, 600 mp, curte amenajata cu loc de joaca si nisipar si o piscina mare exterioara.

Gradinita Clas va continua experienta de peste 15 ani a gradinitei de a oferi copiilor educatie timpurie de calitate, la standarde internationale, conform curriculum-ului romanesc cat si al celui englez (PEARSON EDUCATION, OXFORD, JOLLY PHONICS) cat si cluburi de inspiratie REGGIO EMILIA. Cluburile REGGIO le permit celor mici sa isi dezvolte aptitudinile si talentele, le starnesc curiozitatea si dorinta pentru cunoastere, le dezvolta cele 100 de Limbaje ale lui Loris Malaguzzi. Asadar, copiii vor participa la Zumba, Canto, Robotica, Creativitate, Taramul povestilor, motricitate, limba engleza Pearson si inteligenta emotionala.

Gradinita CLAS functioneaza cu program prelungit (8.00 -18.00), incepand cu luna septembrie pana in luna iulie inclusiv, incluzand numeroase activitati educationale captivante si distractive, sub stricta supraveghere a personalului nostru calificat, educatori specializati in pedagogia Reggio si Montessori, profesori calificati de limba engleza, asistent de educatoare la grupa mica, consilier psiho-pedagogic, asistenta medicala permanenta si personal bucatarie si curatenie, ingrijitoare.

In lunile de vara, iunie, iulie si doua saptamani in luna august (la cerere), vom organiza CLAS Summer Kindergarten si cei mici se vor putea bucura de accesul gratuit la piscina gradinitei, sub stricta supraveghere a personalului si vor invata sa inoate cu un profesor specializat in cadrul programului educational “Around the World”.

Din oferta educationala a gradinitei CLAS, parintii pot alege dintre cele doua programe special concepute, programul STANDARD REGGIO si programul INTERNATIONAL PEARSON in anul scolar 2023-2024, imbogatite cu cluburi, mancare proaspat gatita si diverse activitati extrascolare.